Méri Dezső séf – Monk’s Bistrot

Méri Dezső séf – Monk’s Bistrot

“Az amarant szerelem volt első látásra, mert apró, piros levelei nagyszerű látványt nyújtanak szinte bármilyen tányéron és karakteres íze remekül tud harmonizálni nemcsak főételekkel, megannyi desszerttel is.”

Időről időre bemutatjuk egy partner étterem séfjét, illetve az általa készített ételeken keresztül azt, hogy milyen sokszínűen használják termékeinket.
Most Méri Dezsőt, a Monk’s Bistrot séfjét kértük meg, hogy mondja el melyik a kedvenc növénye. Dezső választása az amarantra esett, mellyel bárányfartőt készített el, lencse variációval, konfitált pirított burgonyával. Az ételhez felhasznált Séf kertje termékek: ehető virágok, sarkantyú és amarant.

Remove the row

Column: 1

Méri Dezső - Monk's Bistrot - Bárányfartő, lencse variációval, konfitált pirított burgonyával és amarant-tal.
Méri Dezső – Monk’s Bistrot – Bárányfartő, lencse variációval, konfitált pirított burgonyával és amarant-tal.

Column: 2

Séf kertje - ehető virágok, sarkantyú és amarant
Séf kertje – ehető virágok, sarkantyú és amarant

A bisztró ételei a fúziós konyha elvei mentén különböző földrajzi régiók fűszereit és alapanyagait ötvözve, új technológiák felhasználásával készülnek. Frissesség, újszerű, de harmonikus ízek és attraktív tálalás jellemzik a Monk’s Bistrot által képviselt, kifinomult “Bisztronómiát”.



hu_HUHungarian

A rendelési idők kezdetéről e-mail-ben fogunk tájékoztatni. Webshopunkat hétfő 10:30-kor és csütörtök 10:30-kor lezárjuk!